Tu meriți aceasta

Tu meriți aceasta
Cea mai importantă valoare al companiei Nobel- sunt resurse umane. Apreciem angajații și credem în importanța susținerii participării personalului companiei la toate procesele.

Pentru a utiliza eficient experiența, cultura, diferențele sociale, de gen și de generație ale angajaților Nobel İlaç, această problemă este percepută ca o cultură corporativă și nu ca o problemă a resurselor umane.

Compania noastră se străduiește să fie cel mai respectat și cel mai bun angajator din industrie pentru a găsi, dezvolta și păstra angajați talentați, a-i menține la cel mai înalt nivel și a oferi angajaților noștri oportunități bune de carieră.

În cadrul principiului egalității și imparțialității, apelăm în egală măsură la toți angajații noștri în toate relațiile noastre, indiferent de religie, limbă, rasă, sex și etnie.

Ne străduim să ne asigurăm că compania Nobel este cel mai bun loc de muncă pentru angajații și potențialii candidați. În 2013, am făcut primii pași spre promovarea brandului angajatorului, realizând că cele mai valoroase sunt cooperarea și participarea acestora.

După ce am cercetat marca angajatorului, ținând cont de motto-ul nostru corporativ „Valoarea sănătății”, am stabilit un nou principiu de lucru „Tu meriți aceasta”, care definește atitudinea noastră față de angajați.

„Lucru într-un mediu sigur și prietenos, obținând forța din munca în echipă, se merită! ”

Datorită abordărilor flexibile și inovatoare, amprenta lăsată pe viitor de pasionați de știință merită efortul! Merită să lucrați împreună pentru a vă dezvolta talentele și a contribui la știință cu entuziasm și devotament! Pe această cale, pe care am început cu motto-ul „Valoarea sănătății”, 3000 de angajați al companiei Nobel din 20 de țări merită toate eforturile!

”Tu meriți acesta”