Nobel Pharmsanoat

Nobel Pharmsanoat
Nobel Pharmsanoat este o companie farmaceutică cu aproximativ 400 de angajați și înființată în Uzbekistan în 2002. Este unul dintre complexele de producție ale companiei Nobel İlaç, înființată în 1964 în Turcia, cu filiale și reprezentanțe în mai mult de 20 de țări și este una dintre 3 cele mai mari baze de producere din lume.

În 2012, compania a primit standardul internațional ISO 9001: 2008, în 2014 ISO 22000: 2005 (HACCP) și în 2016 certificatul de calitate BPF.

Pentru a îmbunătăți producția existentă și a extinde oportunitățile de export, compania Nobel İlaç, după ce a decis să construiască o nouă fabrică care să funcționeze conform standardelor internaționale, a început construcția unei noi fabrici la 16 noiembrie 2013, care a fost finalizată în august 2017. Compania Nobel, ca parte a investițiilor sale în dezvoltarea tehnologiei în Uzbekistan, a importat noi echipamente de fabricație și laborator din țări precum SUA, Germania, China, Elveția, Marea Britanie, Italia, Japonia, Turcia, Coreea și India. În prezent, fabrica are linii de producție pentru fabricarea a peste 60 de medicamente, precum și laboratoare de fizică, chimie și microbiologie, depozite pentru materii prime, ambalaje și produse finite. Produsele noastre sunt pe deplin conforme standardelor europene privind BPF.

Capacitatea de producție a companiei este de 10 milioane de cutii pe an. Compania produce un sortiment de 110 produse care conțin 60 de molecule în diferite grupuri, cum ar fi pastile, comprimate, capsule, suspensii de pulbere, picături, spray, spray nazal și penicilină.

Compania Nobel Pharmsanoat activează cu Institutul de fitoterapie al Academiei de Științe din Uzbekistan pentru producerea medicamentelor bazate pe plante medicinale locale. Astăzi, 3 din 5 tipuri de produse obținute din materii prime interne sunt exportate în străinătate. Compania noastră a înființat recent un Centru de cercetare care explorează noi molecule și le folosește pentru producție. În plus, producția de materii prime în viitorul apropiat va fi echipată cu tehnologii moderne.

Astăzi, compania Nobel exportă produse ”Fabricat in Uzbekistan” în Turcia, Kazahstan, Afganistan și Georgia.

Compania Nobel Pharmsanoat acordă o mare importanță protecției mediului și ecologiei. Un sistem de tehnologii nonpoluante este utilizat în producție și a fost creată o stație de tratare.