Centrul farmaceutic de producere și cercetare din Duzce

Centrul farmaceutic de producere și cercetare din Duzce
Centrul de producere și cercetare este un centru cu 65 de cercetători, cu experiență în dezvoltarea noilor sisteme de suport pentru dezvoltarea compoziției comune.

Suntem specializați în domenii precum forme de dozare solide (pastile convenționale / modificate / cu eliberare întârziată, pastile cu două straturi, capsule, ADT, granule efervescente, pastile masticabile, pastile și micropelete), forme de dozare lichide (soluții, suspensii, siropuri, picături) forme de dozare semi-solide (creme, rujuri, geluri și loțiuni), antibiotice cefalosporine, preparate parenterale (produse liofilizate, seringi gata de utilizare, flacoane) și inhalatoare de pulbere uscată.

Centrul de producere și cercetare al companiei Nobel İlaç, împreună cu Departamentul de patente, au experiență în crearea rețetelor inovatoare și a cererilor de patente care nu încalcă patentele pentru produse originale.

Pe lângă cercetările privind dezvoltarea rețetelor, compania noastră dezvoltă metode de producție, realizează evaluări tehnologice adecvate și transpune tehnologiile cel mai eficient în zonele de producție.

Pe lângă dezvoltarea compoziției, centrul nostru de producere și cercetare este responsabil pentru dezvoltarea metodelor analitice al materiilor prime și produselor finite, precum și pentru testarea metodelor dezvoltate. Pentru dezvoltarea cu succes a formulelor farmaceutice, sunt necesare studii analitice la nivel înalt. Din acest motiv, siguranța medicamentelor produse prin formulele dezvoltate este analizată prin metode stabilite. Centrul nostru de producere și cercetare este echipat cu cele mai avansate utilaje analitice create de laboratoarele de analiză.