CPC al companiei Nobel İlaç

CPC al companiei Nobel İlaç
Compania Nobel İlaç activează pentru a dezvolta produse economice eficiente, sigure, axate pe cerințele pacienților, inovatoare, care permit pacienților din întreaga lume să ducă un mod de viață mai sănătos și mai bun, îmbunătățind în același timp sănătatea umană.

Cu o istorie de peste o jumătate de secol și specialiști de înaltă calificare, compania Nobel İlaç funcționează pe baza culturii Centrului de Producere și Cercetare și, datorită tehnologiilor avansate ale laboratoarelor Centrului de Producere și Cercetare, operează în 3 locații diferite.

  • Centrul de producere și cercetare farmaceutică din Duzce
  • Centrul biotehnologic de producere și cercetare din Marmara Technocent (MARTEK)
  • Centrul de producere și cercetare Ulkar Kimya

Strategia Centrului de Producere și Cercetare Nobel İlaç se bazează pe dezvoltarea produselor inovatoare, lucrând în conformitate cu strategiile instituției. 95% din gama de produse Nobel İlaç și toate produsele farmaceutice autorizate în 39 de țări au fost create ca urmare a lucrărilor desfășurate în propriul Centru de Producere și Cercetare.

Cercetarea la Centrul de Producere și Cercetare se desfășoară în conformitate cu proncipiile Bunei Practici de Fabricație (BPF) și Bunei Practici de Laborator (BPL) stabilite de Organizația Mondială a Sănătății, în conformitate cu regulile și orientările naționale și internaționale.