Unitatea de producție din Duzce

Unitatea de producție din Duzce
Începând cu anul 2000, Complexul de producție din Duzce funcționează în cadrul structurii companiei Nobel İlaç, folosind echipamente de înaltă tehnologie și complet automatizat, făr pilot, depozit de înaltă tehnologie.  

La întreprinderea noastră, care are o suprafață închisă de aproximativ 40.000 de metri pătrați, cerințele GMP sunt îndeplinite la cel mai înalt nivel, iar producția se realizează folosind tehnologii durabile, ecologice.

Compania noastră lucrează cu mașini de producție și ambalare de mare viteză, echipate cu cea mai recentă tehnologie, însoțite de sisteme de automatizare. La unitatea de producere unde îmbunătățirea continuă a procesului de producere este combinată cu utilizarea chibzuită a instrumentelor, proiectele ”Industria 4.0” sunt o parte importantă a politicii noastre de transformare pe termen lung.

Compania Nobel İlaç, pe lângă produsele proprii, realizează producerea pe bază de contracte pentru diverse companii interne și internaționale. Complexele noastre de producție, pe lângă Ministerul Sănătății din Republica Turcia, au fost testate de organele internaționale ale Uniunii Europene, Ucraina, Rusia, Arabia Saudită, Belarus și aprobate pentru producția de calitate.

Complexul nostru de producție este prevăzut cu documente precum certificat de calitate, ecologie, siguranță și sănătate în muncă ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.

Toate formele de dozare farmaceutice produse la întreprinderea din Duzce respectă regulile ”Bunei practici de fabricație (BPF)” de talie mondială.

Forme solide de dozare: Tablete, comprimate, capsule, drajeuri, pulberi, pliculețe, granule

Forme de dozare lichide: Sirop, suspensie, soluție, emulsie, spray

Forme de dozare semi-solide: Cremă, ruj, gel

Forme de dozare lichide sterile: Flacoane de injecție, seringi de unică folosință