Avantajele de a lucra în compania Nobel

Avantajele de a lucra în compania Nobel
În compania Nobel noi implementăm proiecte precum ”Viața” pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă și pentru satisfacerea nevoilor angajaților noștri, pentru proiectul ”Carieră” pentru dezvoltarea resurselor umane și planuri de carieră, pentru proiectul ”Dezvoltare” care vizează formarea și dezvoltarea practicilor și pentru proiectul ”Campus” colaborarea cu universități și studenți.

Viața în compania Nobel

Ne străduim să facem compania Nobel un loc mai bun pentru a lucra atât pentru angajații noștri, cât și pentru potențialii candidați. Compania noastră implementează planuri de acțiune în conformitate cu rezultatele sondajelor și studiilor din grupuri focus care aruncă lumină asupra experiențelor fizice, mentale și emoționale ale angajaților companiei Nobel.

Compania noastră implementează multe metode și împărtășește experiența sa pozitivă zilnică, îmbunătățind astfel interacțiunea / comunicarea dintre departamente, asigurând, de asemenea, participarea și dezvoltarea angajaților. Avantaje: # Luni fără sindrom, ore de lucru flexibile, mic dejun cu directorul general, întâlniri cu ușile deschise, premii ale companiei Nobel, ziua copiilor angajaților companiei Nobel, evenimente sociale (turnee de bowling, petrecere ”Bine ai venit vara”), proiecte de responsabilitate socială.

Cariera în compania Nobel

Fiecare angajat al companiei Nobel este perceput ca un talent separat și credem în importanța de a lucra într-o echipă apropiată. Prioritățile noastre principale sunt plasarea candidaților relevanți pentru funcții relevante, gestionarea procesului de dezvoltare a talentelor și îmbunătățirea calificărilor acestora, dezvoltarea competențelor liderului companiei Nobel, oferirea diverselor oportunități de carieră folosind aplicația ”Calea mea spre carieră” și menținerea cooperării pe termen lung cu toți angajații companiei Nobel.

Mulțumită programului de stagiu al rețetelor Nobel İlaç, pregătim talente ambițioase tinere, cu viziuni mondiale inovatoare și de lungă durată, creând un viitor demn.

Dezvoltarea carierei în compania Nobel

Creăm un mediu de muncă în continuă evoluție și motivant.

Folosind eficient sistemul de management, evaluăm activitățile angajaților companiei Nobel, evaluând și în mod corect și sistematic obiectivele individuale ale acestora, determinate în conformitate cu obiectivele companiei și oferim sprijin în domenii deschise pentru dezvoltarea angajaților noștri.

Lucrăm în cadrul perspectivelor de dezvoltare cuprinzătoare ale companiei noastre, derulând traininguri bazate pe competența angajaților, probleme tehnice și focus grupuri. Compania noastră este concentrată pe resurse umane, dezvoltarea lor cu abordări inovatoare și sprijinul echipei.

Campusul companiei Nobel

Datorită programului Nobel Campus, împărtășim mai mult de jumătate de secol de experiență în industria farmaceutică cu studenți universitari care vizitează campusuri și formăm personal folosind metode care le crește valoarea și succesul în carieră.

Organizăm excursii la fabrică pentru studenți și introducem structura întreprinderilor de producție și managerilor noștri, creând o comunicare fructuoasă și eficientă.