Premiile Noastre

Premiile Noastre
 • Nobel İlaç din nou a devenit Starul Exportului Producției Farmaceutice

  Nobel İlaç a câștigat locul întâi în categoria “Starul Producției Farmaceutice” a Uniunii Exportatorilor Substanțelor și Produselor Chimice din Istanbul.

  La Istanbul a avut loc Ceremonia de premiere ”Starurile Exportului İKMİB”, desfășurată de către Uniunea Exportatorilor Substanțelor și Produselor Chimice din Istanbul (İKMİB).

  Ratingul ”Starurile Exportului İKMİB”, în cadrul căruia anual sunt evaluate indicele de export ale companiilor-membre ale Uniunii İKMİB din domeniul industriei chimice, a fost anunțat la ceremonia de decernare, desfășurată la Istanbul. La Ceremonia de premiere ”Starurile Exportului İKMİB” compania Nobel İlaç, pentru reușitele sale în domeniul exportului, a câștigat locul întâi în categoria ”Producție Farmaceutică”.

  În cadrul ceremoniei de decernare ”Starurile Exportului İKMİB 2019” İKMİB în total au fost premiate 140 de companii, care au fost plasate pe primele cinci locuri în cele 28 de categorii. Nobel İlaç și-a păstrat locul său în ratingul liderilor datorita creșterii sale de export în anul 2019, astfel păstrând locul întâi. Compania a fost recunoscută ”Starul Exportului” în domeniul exportului producției farmaceutice, calificându-se pe locul întâi și în anul 2018.

 • Primul loc în nominalizarea ”Stelele exportului İKMİB 2018”

  Ceremonia anuală”Stelele exportului” IKMIB, organizată de Asociația Exportatorilor de Substanțe și Produse Chimice din Istanbul (IKMIB), se desfășoară în fiecare an pentru a promova succesul lor în companiile exportatoare din industria chimică. La ceremonia de premiere ”Stelele exportului” İKMİB în 2018, 84 de companii au fost premiate în 28 de nominalizări. În 2018, sectorul chimic a efectuat exporturi în sumă de 17,4 miliarde de dolari.

  Companiei Nobel İlaç cu un volum de export de 65,6 milioane de dolari în 2018, i-a fost acordat primul loc la categoria „Export de produse farmaceutice”. La ceremonia de premiere ”Stelele exportului” din 2018, premiul Nobel a fost acordat doctorului Numan Balki, membru în Consiliul de Administrație al companiei noastre.

  Compania Nobel İlaç, bazat pe principiul „Sănătatea este o valoare supremă”, face tot posibilul pentru a contribui la economia națională ca fiind singura companie farmaceutică internă, având în vedere deficitul de comerț exterior.

 • Premiul „Cea mai bună companie de administrare”

  La ceremonia de premiere „ Cea mai bună companie de administrare ” organizată de compania Deloitte timp de 25 de ani și desfășurată anul acesta în Turcia, compania noastră a devenit una dintre cele 11 companii turcești din acest domeniu.

  Premiul „Cea mai bună companie de administrare” este unul dintre premiile importante ale lumii afacerilor internaționale, bazat pe o evaluare a eficacității managementului companiei în cadrul unor practici internaționale eficiente.

  La distribuirea premiilor au fost luate în considerare criteriile strategiei, competenței, dedicării și indicatorilor financiari. În calitate de juriu independent, au participat reprezentanți atât de cunoscuți ai mediului de afaceri și ai mediului academic, precum Ali Koch, Ali Sabancı, Ebru Ozdemir, Emre Zorlu, Hamdi Akin, Hanzade Dogan Boyner, Lucien Arkas, Umran Inan și Umit Boyner. Compania Nobel a fost singura companie farmaceutică care a primit acest premiu.

 • IDC 2018 Premiile pentru Tehnologia de fabricație inteligentă

  Ceremonia de premiere International Data Corporation (IDC), organizată în fiecare an, premiază proiecte de succes în acest an. Datorită sistemului SAP-EWM (Extended Warehouse Management) instalat la fabrica companiei Nobel İlaç din Duzce, am câștigat două premii pentru locul doi în categoria ”Mobilizare” și categoria ”Transformare corporativă” la evenimentul ”IDC Summit de producție al Turciei 2018”.

  Anul trecut, ca parte a proiectului JUPITER (Global CRM / CLM), am primit premiul I la categoria ”Transformare corporativă”, iar anul acesta am primit 2 premii, extinzând astfel informații despre Nobel către o audiență mai largă.

 • SAP Quality Awards 2018 - Medalia de argint pentru proiectul Centrul de distribuție Duzce

  Compania noastră a primit premiul de argint în categoria ”Transformarea afacerii” datorită sistemului SAP-EWM (Extended Warehouse Management) creat la Centrul de distribuție Duzce din categoria ”SAP Quality Awards 2018”, unde sistemul SAP, fiind liderul mondial în aplicații și software pentru întreprinderi, a fost evaluat drept cel mai de succes concept corporativ al anului.

  SAP evaluează organizațiile care gestionează eficient procesele de afaceri complexe folosind aplicații software și de afaceri și obțin excelență în implementarea și introducerea inovațiilor. Datorită sistemului integrat SAP-EWM, instalat la Centrul de distribuție din Duzce, finalizat în acest an, am plasat noul nostru depozit complet integrat, care include operații de producție, logistică și calitate complexe.

 • Premiul special Platin Global 100 Industry 4.0

  Fiind unul dintre pionierii industriei farmaceutice, compania noastră a primit premiu special Platin Global 100 Industry 4.0.

  Revista ”Platin”, o revistă lunară turcească de economie și afaceri, ca urmare a lucrărilor desfășurate în comun cu compania de cercetare ”Ipsos”, în cadrul unei ceremonii speciale de premiere a anunțat poziții în cadrul indicelui Platinum Global100. Compania Nobel İlaç, care a început să activeze cu Industrie 4.0 în 2014, ca parte a programului de Digitalizare/Transformare, a primit premiu special conform indicelui Platinum Global 100, primind în 2018 premiul special Platin Global 100 Industry4.0.

 • Premiul „Femeile de succes – Directorii Executivi al anului” la nominalizarea „Femei lideri al tehnologiei”

  Microsoft (Turcia) împreună cu Asociația de antreprenori pentru femei din Turcia (KAGIDER) și Fundația Aydin Dogan din cadrul proiectului ”Femei lidei al tehnologiei”, premiul în categoria „Cea mai de succes Femeie - Director Executiv al anului” a primit Bidar Özgür Ulutaş. Bidar Özgür Ulutaş a primit premiul pentru conversia digitală și gestionarea proiectului Jupiter, dezvoltat de compania Nobel.