Despre noi

Despre noi
Peste jumătate de secol de experiență, sută la sută capital intern

Compania mondială Nobel, cu o experiență de peste o jumătate de secol, a fost fondată în 1964, cu o sută la sută de capital intern. Astăzi, compaia Nobel are cinci complexe de producție, dintre care trei sunt localizate în Turcia, unul în Kazahstan și unul în Uzbekistan și desfășoară evenimente de publicitate și comerț cu organizațiile proprii din 20 de țări. Cu aproximativ 3.000 de angajați, compania Nobel exportă produsele sale de înaltă calitate fabricate în conformitate cu standardele internaționale în aproximativ 50 de țări.

În Turcia, compania desfășoară vânzări, marketing și management de activități la Istanbul, activități de producție și cercetare în Duzce și Gebze, producție de materii prime într-un complex situat în Cerkezköy.

În efortul de a îmbunătăți calitatea vieții cu produse eficiente și de înaltă calitate în conformitate cu standardele internaționale,compania Nobel desfășoară activități comerciale de publicitate și comerciale prin intermediul companiilor proprii stabilite în țări precum Germania, Albania, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Elveția, Muntenegru, Kazahstan, Kirghizstan, Kosovo, Macedonia, Mongolia, Moldova, Uzbekistan, Rusia, Serbia, Turkmenistan și Ucraina.

Activitățile de marketing desfășurate în fiecare țară se desfășoară în conformitate cu regulile stabilite care sunt în vigoare de mulți ani cu ajutorul angajaților lor din Turcia.

Primul pas pe piața mondială, compania Nobel İlaç, o parte a companiei holding Ulkar, a desfășurat-o în Kazahstan, și Nobel AFF, înființată în 2002, a devenit prima întreprindere de producție cu capital străin în țară. Complexul de producere deținută de compania Nobel este, de asemenea, prima companie din țară care a primit certificarea GMPpentru cele mai bune standarde de fabricație.

O altă sursă de mândrie pentru vastitatea Asiei este reprezentanța noastră NobelPharmsanoat din Uzbekistan. Compania, înființată în Uzbekistan, care este una dintre cele mai dens populate țări din Asia Centrală, este un brand turcesc recunoscut care și-a făcut numele și un brand echivalent calității companiei Nobel.

Misiunea: misiunea noastră este de a îmbunătăți calitatea vieții, lucrând cu convingerea că „Sănătatea este pe primul loc”.

Viziunea: viziunea noastră este de a oferi produse fiabile și accesibile pentru sănătatea umană în toate colțurile lumii.