Noi creăm branduri globale în domeniul farmaceuticii

Noi creăm branduri globale în domeniul farmaceuticii
Compania Nobel, ca jucător global, cu mai mult de jumătate de secol de experiență, are o poziție valoroasă pe platforma internațională, respectând principiul „Asigurarea de produse sigure și accesibile pentru sănătatea umană în toate colțurile lumii”

Jucător principal

În efortul de a îmbunătăți calitatea vieții cu produse eficiente și de înaltă calitate fabricate în conformitate cu standardele internaționale, compania Nobel desfășoară activități comerciale de publicitate și comerciale în organizații proprii situate în țări precum Germania, Albania, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Elveția, Muntenegru, Kazahstan, Kirghizstan, Kosovo, Macedonia, Mongolia, Moldova, Uzbekistan, Rusia, Serbia, Turkmenistan, Ucraina și Senegal.

Compania Nobel din fiecare țară formează personal cadre, și toate activitățile de marketing se desfășoară în conformitate cu normele stabilite de Turcia.

Primul pas către piața mondială, compania Nobel İlaç, parte a structurii de holding Ulkar, s-a desfășurat în Kazahstan, iar compania Nobel AFF, înființată în 2002, a devenit prima întreprindere de producție străină din țară. Complexul de fabricație , care este o mândrie a companiei Nobel este, de asemenea, prima întreprindere din țară care a primit certificarea GMPpentru cele mai bune standarde de fabricație.

O altă sursă de mândrie pentru vastitatea Asiei este reprezentanța noastră în Uzbekistan Nobel Pharmsanoat, cu peste 300 de angajați. Compania, înființată în Uzbekistan, care este una dintre cele mai dens populate țări din Asia Centrală, este un brand turcesc recunoscut care și-a făcut numele și un brand echivalent calității companiei Nobel.

Lider în sectorul farmaceutic

Compania Nobel İlaç este singura companie farmaceutică internă din Turcia care a exportat produse farmaceutice în 50 de țări ale lumii, ținând cont de deficitul extern. Majoritatea exporturilor noastre sunt produse sub propriile mărci. Suntem prima și singura companie farmaceutică internațională din Turcia, cu producție proprie, exportând produse sub același brand în 25 de țări ale lumii.